nybjtp

ʻIke kaulana e pili ana i ka BB cream

1. Ke kumu a me ka ulu ana oBB cream

ʻO ka BB cream he mea hoʻonaninani multi-functional.ʻO kona inoa mai ka ʻōlelo Pelekane ʻo "Blemish Balm" a i ʻole "Beauty Balm" a ua hoʻolālā ʻia e hoʻohui i nā hana o ka mālama ʻili a me ka make-up.

ʻO ka BB cream i hoʻomaka mua ʻia ma Kelemānia, kahi i hoʻomohala ʻia e ka dermatologist i nā makahiki 1960 e kōkua i ka mālama ʻana i nā ʻōpala post-operative a pale i ka ʻili.Ma hope mai, ua lilo ʻo BB cream i mea hoʻonaninani kaulana a lilo koke i mea kaulana ma Asia a puni ka honua.

Make-up foundation BB-cream CC-cream primer corrector camouflage fluid cream pauda concealer swatch kumu ma ke keʻokeʻo kaʻawale kāʻei kua.

2. Nā hana nui

Concealer: Hiki ke uhi i nā kīnā, ʻeleʻele a me nā kiko, a me ka ʻili o ka ʻili.

Hana mālama ʻili: Loaʻa nā mea hoʻomaʻemaʻe a me nā antioxidants e kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻili a hāʻawi i nā hopena anti-aging.

Pale lā: Loaʻa ka hapa nui o nā ʻaila BB i ka SPF, e hāʻawi ana i kahi pae o ka pale o ka lā, akā ʻaʻole like ia me nā huahana pale lā ʻoihana.

3. He kūpono no ke ʻano ʻili

He kūpono ka BB cream no nā ʻano ʻili āpau, me ka ʻili maloʻo, ʻaila a hui pū.Eia nō naʻe, he mea nui e koho i ka BB cream i kūpono i kou ʻano ʻili e pale aku i ka hōʻeha ʻana i ka ʻili.

4. Pehea e koho ai i ka BB cream i kūpono iā ʻoe

Pili ka leo ʻili: E koho i ka ʻaila BB kokoke loa i kou ʻili, a i ʻole inā loaʻa kahi kala kū ʻole, hiki iā ia ke hoʻokomo i kahi ākea o nā ʻili ʻili.

Noʻonoʻo ʻano ʻili: E koho i ka ʻaila BB kūpono no kou ʻano ʻili.No ka laʻana, hiki i ka ʻili ʻaila ke koho i ka ʻaila-controlling BB cream, aʻo ka ʻili maloʻo e pono ai nā huahana me nā hopena moisturizing.

5. Pehea e hoʻohana ai i ka BB cream

Hoʻomākaukau: E hoʻomaka me kāu hana mālama ʻili i kēlā me kēia lā, e like me ka hoʻomaʻemaʻe, toner, moisturizer, etc.

Pehea e hoʻohana ai: E lawe i ka nui kūpono o ka BB cream a kau pono ma ka maka.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka sponge makeup a i ʻole nā ​​manamana lima e hohola mālie.

Nā ʻanuʻu aʻe: Inā pono, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka pauka manuahi a i ʻole ke kumu ma luna o ka ʻaila BB e hoʻonohonoho i ka make-up, a i ʻole e hoʻomau i nā ʻanuʻu makeup ʻē aʻe.

6. Nā ʻokoʻa mai nā mea hoʻonaninani ʻē aʻe

ʻO ka ʻokoʻa ma waena o ka ʻaila BB a me ke kumu: ʻoi aku ka lahilahi o ka ʻaila BB a ʻoi aku ka nui o ka nānā ʻana i nā hana mālama ʻili, ʻoiai ʻoi aku ka ikaika o ka huna ʻana o ke kumu a me ka nānā ʻana i ka mānoanoa.

ʻO ka ʻokoʻa me CC cream: ʻo CC cream (Color Correcting Cream) ka mea nui e kuhikuhi i nā pilikia kala e like me nā kiko a me ka ʻulaʻula, ʻoiai ʻo ka BB cream he mau hana o ka hūnā a me ka hoʻololi ʻana.

7. Hoʻomalu

Ka hoʻomaʻemaʻe a me ka wehe ʻana i ka make-up: Ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka BB cream, e hoʻomaʻemaʻe pono e wehe i ka make-up i mea e pale aku ai i nā pores.

Pilikia no ka pale ʻana i ka lā: ʻOiai he nui ka nui o ka SPF i ka BB cream, ʻaʻole pono e hilinaʻi piha iā ia e hoʻololi i nā huahana pale lā, ʻoi aku ka nui ma nā wahi me ka ikaika o ka lā.

Ma ke ʻano he huahana e hoʻohui i ka make-up a me ka mālama ʻili, ua lilo ʻo BB cream i mea koho mua o nā poʻe no ka hoʻonaninani i kēlā me kēia lā.Eia nō naʻe, ʻokoʻa ka ʻili a me nā pono o kēlā me kēia kanaka, no laila he mea nui e koho i ka ʻaila BB kūpono iā ʻoe.ʻO ke ala maikaʻi loa ʻo ka ʻimi ʻana i ka huahana e hana maikaʻi loa iā ʻoe ma ka hoʻāʻo ʻana i nā laʻana a i ʻole ke nīnau ʻana i kahi mea pena kiʻi ʻoihana.


Ka manawa hoʻouna: Dec-27-2023